5.4.2013: Piristäjä

 

Kun ärsyttävät ohikulkijat tepastelevat simisi tontin ohitse ja jäävät lagaamaan virtuaalitalosi kulmille, mitä teet? Käskytätkö simisi kohteliaasti häätämään tunkeilijat, vai myytkö vieraat tylysti moveobjectilla? Nyt ärsyttävien tyyppien varalle on ratkaisu! 

photo 590933ea-05b2-486b-85f8-048bdd22893e_zpsea4dea41.jpg

photo 91ff2e54-ed45-47f2-9421-043d40030a99_zps68371cc6.jpg

Ohikulkijakuutio! Ärsyttävän tunkeilijan voi pitää lemmikkinä :D Jos on niinkin hyväsydäminen, kuin minä, eikä tohdi tappaa viattomia pikseliukkoja, voi kuution sisustaa tarpeellisilla tavaroilla. Sitten vaan nauraa räkäisesti onnettomille, uusille lemmikeille, jotka törmäilevät toisiinsa. Touché, sanon minä. 

Tälläinen piristävä väliheitto tähän väliin, osa tulee kun kuvat on muokattu (:

 

5.4.2013

Noniin, olisikohan taas aika istua koneen ääreen...

Asiahan on niin, että simssini on toisella koneella, jolle minulla ei ole asiaa ilman hovipalvelijaani (lue: sisko), koska salasana. Siksi pääsen harvemmin pelin kimppuun.

Mutta! Kakkososa on kuvattu, kuvat pitää vain muokata ja tekstit kirjoittaa. Pelasin osan joskus kuukausi sitten (hupsistakeikkaa) joten kuvien joukossa on todennäköisesti jonkunnäköistä sekalaista skeidaa. Kunhan nyt katselen.. 

Jaan muuten kuningasideani teidän kanssanne, kunhan saan tuon pelin tuohon näkyviin... Simsiin liittyvä neronleimaus kyseessä (:

Sellaista! Takaisin elämiinne siitä (;

 

16.3.2013

Pääpahis pääsi viimein koneelle, ah!

Jipii, osaa pelaamaan! Ja kuvaamaan. Ja kirjoittamaan. Ja argh. 

Jotenkin olen nyt käynyt vähän hitaalla, saas nährä, mitä pelin kanssa tapahtuu. Vauvoja haluaisin jo taloon, parin muutaman tunnin mittaisen pelikerran jälkeen rupeaa jo aikuiset simit tympimään. Odotellaan, odotellaan, mitä sieltä tulee... 

Niin, ja tuollahan tosiaan on säälittävästi linkattu Cbox. Mokoma päätti ryhtyä ryttyilemään juuri siihen aikaan, kun minä sitä tarvitsisin, siispä käytämme nyt väliaikaista, linkattua surkimusta. Että jees. 

 

12.3.2013

Järkytyin, kun huomasin, että täällähän on elämää! Kiitän kaikkia kommentoimaan vaivautuneita :) 

Kuten jo mainitsin eräässä vastauksessani, seuraavaa osaa kirjoittelen ja kuvailen varmaankin viikonlopun aikana. Tällä viikolla minulla on pitkät työpäivät iltaan asti, joten en illalla välttämättä kerkeä koneelle, sillä nukahdan sillä sekunnilla, kun pääsen kotiin istumaan aloilleni. Kokeilin jo, torkahdin silmänräpäyksessä :D

 

10.3.2013

Jes! Sain vihdoin ensimmäisen osan tehtyä! Osaa lukemaan tästäVarminta kuitenkin vain selata alaspäin.. :)

 

9.3.2013

Argh. Vihaan uutta vuodatusta. Entistä sentään osasi käyttää. Nimittäin kirjoitin ensimmäistä osaa yöllä silmät ristissä ja painoin vahingossa kirjoitusikkunan kiinni. Sulki ilman minkäänlaista varoitusta. Seurauksena: Kirjoitusinto valahti olemattomaksi sekunnin sadasosissa. Kuinka rasittavaa! Yrittänen uudestaan turvatoimien kera huomenissa. 

Mur. 

8.3.2013

Pelasinpa ensimmäisen osan valmiiksi, ja aloitan nyt kuvien muokkauksen. Varoitan jo etukäteen, että koska olen viisas, olin jo kerennyt tutustuttaa Irmelin erääseen henkilöön, rakentaa hänelle talon, hankkia töitä ja erota töistä... En siis älynnyt kuvata ensimmäisellä pelikerrallani, joten eka osa on siis luonteeltaan samankaltainen kuin normi toinen osa :D Pahoitteluni. 

***

 

 

3.3.2013

Leikinpä ovelaa ja yritän erottua massasta etusivu takasivullani.                                         ! Ja kyllä, tämä on LC, vaikka ei nyt alkutaipaleellaan aivan siltä näytäkään !

Elikkä! Näin aluksi tahdon huomauttaa parista asiasta. Osia tulee lähinnä viikonloppujen, lomien ja yksinäisten depisiltojen aikana. Olen nimittäin opiskelija (blaah) ja intohimoharrastaja, mikä tarkoittaa sitä, että en kerkeä istumaan koneella kuin korkeintaan parina iltana arkiviikon aikana. 

En myöskään ole mikään ultranörtti, jonka tietokonetaidot loistavat toiseen ulottuvuuteen, joten näillä sivuilla, osissa, kirjoituksissa jne voi esiintyä pientä häikkää johtuen joko minun, tai koneeni oikosuluista. Kestäkää se.

Vielä eräs asia. En tahdo sensuroida "luovuuttani", joten teksteissäni saattaa ilmentyä pahana päivänä tai simieni hölmöillessä esimerkiksi ruma sana. Toivon todella, ettei kukaan kukkahattuinen siellä ruudun takana loukkaannu. En mitä luultavimmin puhu teistä, kun sanon, että mitäs perkelettä tuo urpo tuolla seisoo. 

Kiitoskumarrus ja tervetuloa! (:

ps. Ensimmäinen osa ilmestynee ensi viikolla. Jos olen tehokas, ehkä tänään.